Just a Note

Impressies van een verloren droom

De juiste plek, de juiste mensen, het juiste moment … lijnen die mekaar kruisen in een punt van ruimte en tijd. Dat magische moment waar je je hele leven lijkt op te hebben gewacht. Dat punt in de eeuwigheid, dat je de absolute zekerheid geeft, ontvouwt zich in haar volheid en volmaakte schoonheid …

Impressies van een verloren droom neemt je mee op een reis, een zomerkamp waar een 50-tal mensen samen zijn. Het gaat over vriendschap, verbondenheid, muziek en spel, uitwisseling van gedachten en delen van passies, samenwerking op vele gebieden. Maar ook over hoe mensen gevangen geraken in zichzelf en conflicten en hoe de droom in scherven breekt.
Het is ook een uitnodiging te kijken met andere ogen. Want op deze manier ontvouwt zich in de alledaagse dingen iets nieuws.

Als toeschouwer ervaar je dit ogenschijnlijk allemaal buiten jezelf. Maar de herkenning voert je op een bijna onmerkbare manier naar een plek in jezelf, daar waar je eigen droom leeft en naar je wenkt. Verhaaltjes en muziek wisselen elkaar af, schetsen en impressies van een verloren droom.

Duur:  2x 45 minuten, pauze tussenin

Muziek en teksten <> Verteller, zang en gitaar:  Johan Noterman

Contact:  +32 487 18 19 38 <> notermanjohan@gmail.com

Muziek: https://soundcloud.com/user-703685410

Video: https://www.youtube.com/channel/UCYo51JIE1r1mkhvOJvYq_JQ